Pogoji poslovanja

1) SPLOŠNI POGOJI

Z nakupom pri podjetju Florent, CAHN d.o.o., se stranka strinja, da razume in sprejema naslednje pogoje poslovanja.

2) NAJEM IN NAKUP

Izdelek je možno najeti za obdobje 4-ih dni, dogovorjeno obdobje ali kupiti. Izdelke lahko naročite po telefonu, e-pošti ali preko obrazca na spletni strani. Naročilo je potrjeno po plačilu predračuna.

Najem se začne, ko stranka prejme artikle ter konča na dogovorjen datum. Stranka se strinja, da bo vse izdelke za najem po tem obdobju vrnila podjetju Florent, CAHN d.o.o.. Stranka se tudi strinja, da izdelkov [1] ne bo koristila preko njihovih predvidenih zmogljivosti, [2] ne bo uporabljala na načine, za katere niso zasnovani ali določeni, [3] ne bo izpostavljala ognju in da z njimi [4] ne bo ravnala malomarno.

3) DOSTAVA IN VRAČILO

Poštnina ali kilometrina se prišteje naknadno in vključuje dostavo vseh izdelkov in vračilo najetih izdelkov. Paket se vam dostavi na željen naslov in prevzame na istem ali drugem naslovu. Za vsak dan zamujenega vračila se zaračuna 5 € zamudnine.

Zavarovanje za razumno škodo, poškodovane cvetove in listje, madeže ter naravno obrabo je všteto v ceno.  Za nepopravljivo poškodovan ali izgubljen izdelek bo stranka krila škodo s plačilom razlike do celotne vrednosti izdelka, kar je ocenjeno na 200% cene najema.

Primer: Najem poročnega šopka je 20,00 €, naknadno kritje škode znaša 40,00 €.

4) PREDOGLED

Velikosti, barve in druge specifikacije izdelkov, lahko odstopajo od opisa in podobe na spletnih straneh, zato omogočamo naročilo predogleda. To vključuje najem enega šopka družice za obdobje 4-ih dni. Po vračilu šopka prejmete dobropis v vrednosti 6€, ki ga lahko koristite ob naslednjem nakupu nad 20€. Dobropis velja 2 leti.

5) SPREMEMBA NAROČILA

Svoje naročilo lahko spremenite do 30 dni pred datumom najema po e-pošti na info@florent.si. Zahteve oddane kasneje, so odvisne od razpoložljivosti. Spremembe morajo biti enake ali večje vrednosti.

6) ODSTOP OD POGODBE

Stranka ima za kupljene izdelke pravico, da odstopi od pogodbe v roku 14 dni od prevzema. Prejete izdelke mora uporabnik vrniti nazaj podjetju najkasneje v roku 14 dni od dneva, ko nas je obvestil o odstopu od pogodbe.

Stranka ima za najete izdelke možnost, da odstopi od pogodbe. V primeru odstopa najmanj 60 dni pred izbranim datumom najema se stranki povrne celotna najemnina (100%). Za naročilo, prekinjeno manj kot 60 dni pred izbranim datumom najema, se povrne polovico najemnine (50%).

V primeru odstopa od pogodbe nas mora uporabnik o tem obvestiti z nedvoumno izjavo poslano na e-poštni naslov info@florent.si.

Kupljene izdelke stranka na lastne stroške vrne na naš naslov.

7) REKLAMACIJE

Vse reklamacije bomo obravnavali posamično in v skladu z veljavno zakonodajo, pri čemer si bomo prizadevali za izpolnitev zahtev uporabnikov. Reklamacije nam lahko pošljete po e-pošti na naslov info@florent.si ali po telefonu.

Po prejemu blaga je stranka dolžna nemudoma preveriti stanje pošiljke – količino blaga, vrsto blaga ali morebitne očitne napake blaga. V primeru nepopolne pošiljke ali napačnega blaga nas mora stranka o tem obvestiti neposredno ob prejemu blaga. V nasprotnem primeru pošiljka velja za popolno in brez napak.

8) MEDNARODNA NAROČILA

Za mednarodna naročila lahko veljajo dodatne dajatve, ki so odvisne od zneska naročila, teže paketa ter zakonov države prejemnika.